Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt o krytt från KrukanIfrån gammelmedia och sociala medier väller nyheterna in. Ett axplock.

På Facebook läser vi att OP Andersson inte tillåts sälja sin nya dryck OP Andersson Klar i det fasta sortimentet utan får börja i beställningssortimentet. Hoppas att den kan avancera upp i fasta sortimentet om den säljer bra. Klar har en frisk citrusdoft utöver de vanliga OP-kryddorna.

Det är som när unga hockeyspelare ska över till Nordamerika. De får göra något år i AHL innan de får spela i ett NHL-lag.

På Fejsboka skriver Paul Lindvall att kommunfullmäktige antagit en ny detaljplan för Vikingstad. Det var på tiden för den gamla var från 1972. Alla partierna var med på noterna utom Miljöpartiet. Undrar om de får plats med ett groggbord i det nya Vikingstad. Om Linköping är trångt kan Mjölby införliva Vikingstad och Valhall i kommunen. Här finns både hjärterum och stjärterum.

Från okänd men säker källa sägs det att Vadstenas kommunalråd Jan Sundström fått två revisorsanmärkningar för sitt sätt att sköta kommunens affärer med Trafikverket (nya förbifarten). Revisorerna skriver om detta på sju sidor. Detta har ni inte fått läsa i gammelmedia ännu men det kommer väl.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag gnagde på grisen i en timme

Utopia i Mantorp