Fortsätt till huvudinnehåll

Steen behöver medieträningNågra reflektioner kring Gula huset i Skänninge efter en exteriör besiktning av densamma.

 Bernth Uno har dragit vinstlotten hur det än slutar. Nu är han känd och får sälja tavlor som aldrig tidigare.

 Svenska folket hyser många anarkister och frifräsare som hatar allt som liknar byråkrater. På något annat sätt kan inte mängden kritiska inlägg på sociala medier förklaras. Facebook har blivit en säkerhetsventil för en frustrerad allmänhet.

  Det måste vara oerhört svårt att avgöra en sådan här fråga utan ett tydligt regelverk. Tycke och smak kan diskuteras. Det som är vackert i dina ögon behöver inte vara det i mina. 60-40 för att Unos överklagan vinner om det nu är hos Länsstyrelsen eller Förvaltningsrätten ärendet hamnar.

Inget nämndsammanträde idag.
  
Byggnads- och räddningsnämnden verkar vara överrumplat av medieanstormningen och har inte skött kommunikationen bra. Dess ordförande Anders Steen behöver medieträning.

 Corren skrev första gången om tvisten mellan byggnadsnämnden och villaägaren den 22 februari utan några större reaktioner. Det var när Östnytt och Rapport visade inslaget i måndags som reaktionerna kom. TV har en genomslagskraft som tidningarna inte är i närheten av. Kioskvältarnas tid är förbi. Men TV-folket hade inte hittat dit utan Correns artiklar. Så fungerar Mediasverige.

 En insändarskribent i Corren skriver att Gula huset satt Skänninge på kartan. Undrar vad alla beundrare av Rådhuset, Vårfrukyrkan och det pampiga Stadshotellet tycker om det?

Och vad tycker allmogen om Ture Lång?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

De okända miljardärerna på slätten

Går det vägen denna gång också?

"Väderstads tränare har aldrig sett damfotboll"