Fortsätt till huvudinnehåll

En fnurra på trådenGolfikonen Göran Zachrisson och Catrin Nilsmark är inte lika väl synkade med varandra som Zachrisson och Pierre Fulke i TV-studion. Det märks ganska väl i de sändningarna från OS-golfen. Nilsmark hänger inte riktigt med när Zacke lägger ut sina krokar en bit från det som händer på fairways och greener. På lördagen blev de nästan osams när de diskuterade om OS-resultaten påverkar världsrankingen. Ja, hävdade Nilsmark, nej sa Zacke. Slutresultatet blev nog att Nilsmark var bäst informerad.

Zacke verkar inte vara i bästa form. Han är bland annat irriterad över den dåliga resultatrapporteringen och färgerna på scorekorten. Förklaringen kan vara de långa sändningarna och att Zacke är ingen junior längre.

Sändningarna från golftävlingar är alltför långa även för en golfdåre som undertecknad. Men så länge en svensk konkurrerar i toppen härdar jag ut.

Om Stenson vinner i eftermiddag (ett slag efter ledaren Justin Rose) blir nog Zacke på bättre humör. Oavsett det är Barsebäcks stolthet värd all beundran som förutom vinsten i BO fortsätter att konkurrera i toppen tävling efter tävling.

Mera OS. Rafa Nadal utslagen i semifinalen efter en riktig holmgång mot argentinaren Del Potro, 7-5 i femte set. Undrar hur många gånger Nadal rättade till tangakalsongerna i den matchen?
                                            *
Mjölbys kommunstyrelseordförande Cecilia Vilhelmsson gifte sig igår med Andreas. Bloggen sällar sig till gratulanterna. Konstaterar samtidigt att Facebook är oöverträffat som nyhetskälla även på det lokala planet.

För tydlighetens skull. Inlägget är skrivet före fjärde ronden av golftävlingen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vallastaden, Svartå strand och Kungsvalla

"Riv och bygg nytt"

Inga nyheter är goda nyheter