Fortsätt till huvudinnehåll

Ny golftidningTycker du om att läsa om golf? Då blir nästa år intressant. Förbundet slutar skicka ut Svensk Golf och ger ut en annan tidning, Golfa!, med delvis annan inriktning är SG. Den som vill fortsätta läsa SG får teckna en prenumeration i vanlig ordning.

Jag har läst SG sedan 1970-talet. De första åren slukade jag allt men med åren har jag blivit mer sparsmakad. Klubbtester instruktion, reseskildringar och spelarprofiler har dominerat och som grädde på moset Göran Zachrissons kåserier. Zacke har problem just nu men förmågan att skriva underhållande och informativa texter om livet i allmänhet och golfen i synnerhet har han kvar. Hög kvalitet på allt, särskilt bildmaterialet och layouten. Vid ett tillfälle för 20 år medarbetade jag med ett kåseri.

Golfa! ska berätta om vad som händer på klubben, vilka processer och verksamheter som bedrivs. Låter mer som en traditionell Husbondens röst i Organisationssverige. Men det är självklart att ett idrottsförbund med 450 000 medlemmar behöver ett förbundsorgan. Väntar med spänning på resultatet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

De okända miljardärerna på slätten

Går det vägen denna gång också?

"Väderstads tränare har aldrig sett damfotboll"