Fortsätt till huvudinnehåll

Macka för mellandagarBara för att det är mellandagar och stormen viner runt knuten ska jag leverera en bonusblogg. Snart är helgerna över och sen vidtar oxveckor fram till påsk och vi behöver något uppiggande. Det handlar förstås om mat. Är ni trötta på skinka, köttbullar, prinskorv eller oxfilé, eller vad som nu finns kvar efter helgens matorkidéer, ska jag tipsa om en macka som gör er friska, glada och snabbtänkta som i yngre dar.

Min hustru som är en klok kvinna har tillagat den här mackan varje gång jag kommit hem med 24 poäng och då förstår ni att det blivit några genom åren.
Om ni lagar till denna golfmacka några gånger fram till golfpremiären garanterar jag att ni springer småsjungande upp på första tee och levererar en 200-metersdrive som klyver fairway. Resten går som en dans.

Även icke golfspelare får äta sådana här godbitar men bara om ni begär tillstånd hos mig. Jag har copyright.

Ingredienser:
Fyra runda rågbullar, åtta skivor bacon, två skivade tomater, blandsallad, fyra grillade kycklingbröst, åtta msk majonnäs, fyra msk gräddfil, fyra msk rödlök, en msk fransk senap, en tsk curry, salt och peppar.

Gör så här: strimla kycklingbröstet, blanda med majonnäs, gräddfil, rödlök, senap, curry, salt och peppar. Stek baconskivorna. Dela brödet (till underdel och lock). Lägg sallad, tomatskivor och kycklingröra på underdelen. Toppa med baconskivor. Lägg på locket. Valfri dryck därtill.

Gör slag i saken och tillaga en redan i kväll.

Någon som kan motstå detta?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

De okända miljardärerna på slätten

Går det vägen denna gång också?

"Väderstads tränare har aldrig sett damfotboll"