Fortsätt till huvudinnehåll

Svenskorna bra med i Palm Springs 
Anna Nordqvist på första tee.

Hög värme, trafikstockningar och svenskorna bra med inför de 36 sista hålen. Här följer en rapport från Helena Dahlin som följer ANA Inspiration på Mission Hills i Palm Springs.

Dag 2. Strålande väder inte alltför varmt (ca 33 grader), ingen blåst. Ganska lite folk men det blir nog mer i morgon. Bilfärden från Santa Barbara hit tog sju timmar mot normala fyra och en halv. Det stod still på motorvägen. Till Palm Springs söker sig folk under påskhelgen även om det inte handlar om golf.

På förmiddagen valde vi att följa Pernilla Lindberg som gick på -1 första dagen. Hon spelade stabilt och gick på -1 idag också. Ligger på delad 13e plats.

Efter lunch sågvi Anna Nordqvist lite som spelade tillsammans med Paula Creamer i matchande rosa utstyrsel. Anna gick på par idag och har -1 totalt och delad 22a plats.

Caroline Hedwall såg vi inte, hon hade ju +3 första dagen men idag gick hon på -5 och ligger nu på samma position som Pernilla Lindberg (delad 13e). Vi får försöka kolla henne i morgon.
Helena och Annika.

Stämningen är hög. Vi träffade även Lotta Neumann och pratade med henne. Lotta är fortfarande stor och uppvaktades flitigt av medierna. Den här tävlingen är ett event utöver det vanliga.

Annika Sörenstam skrev autografer. Det var förvånande lite folk som ville ha hennes autograf, max 5 minuters kö. Annat var det 2005 när Annika vann, Då var det riktig Annikafeber där.

Banan är otroligt vacker. Som ett sagolandskap med de mäktiga bergen i fonden.
Leder gör Sei Young Kim på -7. Den koreanska dominansen är stor med 17 spelare i startfältet.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

De okända miljardärerna på slätten

Går det vägen denna gång också?

"Väderstads tränare har aldrig sett damfotboll"