Fortsätt till huvudinnehåll

LHC och Volvo hand i hand
Hoppsan, på den här bilden spelar Magnus golf.

Corren var ovanligt tjock i morse. En 32 sidor tjock hockeybilaga dominerade utrymmet i brevlådan. Mycket läsning för en säsong som inte blir intressant förrän efter nyår. Gjordes en sådan bilaga inför fotbollspremiären i våras? Jag minns faktiskt inte.

Jag bläddrade igenom den östgötska hockeybibeln. Inte för att jag är så pass hockeyintresserad utan för att se hur tidningsledningen löst finansieringen. Jodå, av utrymmet är 25 procent eller åtta sidor annonser för Volvoåterförsäljaren Rejmes. Det måste finnas en kommersiell sprängkraft i ishockeyn som saknas i andra sporter för inte köper Rejmes så många annonser för att vara hyggliga mot bygdens bästa hockeylag utan för att sälja fler bilar.

LHC må vara Correns lag men är definitivt inte länets. Öster om Norsholm fnyser man och talar om ”Slakabönnera” och i min vänkrets av idrottstokar i allmänhet och golfdårar i synnerhet, dominerar HV 71, Frölunda, Luleå, Leksand och Brynäs bland favoritlagen. Ni skulle bara läsa kommentarerna en torsdagskväll på Fejsboka när LHC har fått stryk. Men trätorna mellan supportrarna är halva nöjet.

Vad håller jag på? LHC förstås, östgöte gu´ske lov. Innan LHC klättrade upp i de övre regionerna höll jag på Brynäs och Leksand.

Bara så ni vet, hrr Månsson och Max.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag gnagde på grisen i en timme

Utopia i Mantorp