Fortsätt till huvudinnehåll

Käck inredningsexpert fixar alltLennart Bengtsson pensionerade sig som kultur- och fritidschef i Mjölby kommun för ett par år sedan men har återkommit till Stadshuset på deltid. Han ska leda övertagandet av simhallen från Medley till den första juli och bringa ordning i kaoset på Tekniska kontoret. Lennart Bengtsson var förvaltningschef under tiden för projektering och byggande av simhallen för tio år sedan.

Blir inte riktigt klok på intrycken som gårdagens TV 3-program om stadshotellet gav. En elak tolkning är att Krögar-Kenneth är beredd att kasta in handduken, en annan mer välvillig variant är att TV 3 överdriver. Egentligen var programmet ointressant men man är ju nyfiken på lokalfärgen. Annars är konceptet välbekant. Lagom bufflig expert identifierar problemen, ett inredningsteam bestående av en käck, kvinnlig inredningsexpert i yngre medelåldern och några stadiga hantverkare kallas in, och vips är åtminstone delar av problemen lösta.

Stora potthål retar bilisterna på Galleria Kvarnens takparkering trots att det inte är länge sedan omfattande reparationsarbeten gjordes. Fastighetsförvaltaren Peter Kristensson ville inte att Corren skriver om felen. Tror han verkligen att han avgör vad som ska hamna i tidningen? En och annan naiv person har man träffat på i näringslivet och den här killen är definitivt inte mediatränad.

Regnet strilar ner utanför fönstret och golfpremiären synes avlägsen. Mjölby Golfklubb har skjutit upp städdagen två gånger med 27 april som senaste datum och Vårputten på måndag är skjuten på framtiden. Går det att kräva tillbaka medlemsavgiften av Han däruppe?

Tack för idag, slut för idag. Det finns en viss risk att vi ses i morgon igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag gnagde på grisen i en timme

Utopia i Mantorp