Fortsätt till huvudinnehåll

Skådespel åt folketBerättelsen som monarkin flirtar hejdlöst med fiktionen. Det ligger därför närma till hands att betrakta bröllopet mellan Madeleine och Chris som ett lättsamt kammarspel i det gröna. En utväxling av ringar aktörer emellan.

Fast den här gången med en castingperson som måste ha varit uttråkad, eller för den som vill konstnärligt djärv.Istället för att anlita en man av folket med sammetsblick och entreprenörskvaliteter, kastade man in ett fullfjädrat societetsproffs med en uppsyn som får många att ropa ”bad news”.

Eller för att tala med Herman Lindqvist som kommenterade en bild där prinsessan Madeleines blivande make ger fotografen långfingret ”det kan bli verkliga problem i framtiden med Chris.”

Det kan tyckas ogint och till och med ofint att recensera en person efter utseende, blick, ovana (ett litet finger i luften). Samtidigt kan Chris O´Neill och övriga i den kungliga skådespelartruppen trösta sig med att publiken är lättcharmad.

Denna text var ju intressant, träffande och väl formulerad. Ja, era misstankar är riktiga. Skribenten är inte undertecknad utan Elsa Westerstad i senaste numret av tidningen Fokus. Den tidningen har alltid något intressant att bjuda på.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag gnagde på grisen i en timme

Utopia i Mantorp