Fortsätt till huvudinnehåll

Här hamnade Anrell

Det är något år sedan som den skarpe skriftställaren Lars Anrell tackade för sig på Aftonbladet och sedan dess har jag funderat ett par gånger på vart han tagit vägen. Igår fick jag svaret. I brevlådan damp PRO-pensionären ner med ett medlemserbjudande (fyller 65 i höst). Anrell skriver om musik regelbundet i tidningen.

Dagens kria handlar  om Petula Clark, 80 år gammal, som kommit ut med ett nytt album, Lost in you. Kommer ni ihåg den lilla godingen, 80 bast, herregud.

Petula Clark har sålt 68 miljoner skivor och är ett stycke levande pophistoria. Hennes första hit kom 1954 och hette My little shoemaker.

Inom kort är det dags att byta ut dragspelsmusiken på hemmet och släppa in några killar med elgitarr till fredagsmyset. Eller vad tycker ni?

Jag blir nog ingen regelbunden läsare av tidningen. En hastig genombläddring ger vid handen att medicin, juridik, ekonomi- och försäkringsfrågor och resereportage dominerar.  Nej, jag är inte mogen för den sortens läsning ännu men är glad att tidningen finns.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

De okända miljardärerna på slätten

"Väderstads tränare har aldrig sett damfotboll"

Slättas lirare - vart tog ni vägen?