Fortsätt till huvudinnehåll

Skippa kringsnacketIgår kväll direkt efter fotbollen slog jag över till ettans magasinsprogram inför Nordea Masters. Slog av efter en kvart. Innehöll inget som höjde temperaturen inför spelstarten idag. Yvette Hermundstad är snygg att titta på men kan inget om golf. Det var t o m så att Göran Zackrissons lätt demensartade utläggningar saknades. Peter Hanson fick berätta om sina ryggproblem för tredje gången på två veckor. Ja, jag kan dem vid det här laget.

Det är utmärkt att SVT sänder Skandinaviens största golftävling så att alla får möjlighet att se proffsgolf men de duktigaste kommentatorerna finns i den kommersiella kanalen Viasat Golf. Billberg, Hallberg, Pierre Fulke och Per-Ulrik Johansson. De kommenterar vecka ut och vecka in och träning ger resultat.

Hoppas att SVT kan skippa kringsnacket och koncentrera sig på spelet idag. Matteo Manassero har börjat med fyra birdies på lika många hål när jag kollade leaderborden senast. Ska det här veckoslutet innebära andra segern på lika många veckor?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

De okända miljardärerna på slätten

"Väderstads tränare har aldrig sett damfotboll"

Slättas lirare - vart tog ni vägen?